OneLife Film

Martijn & Lianne
Wij waren zo’n stel die riepen geen film te boeken voor onze trouwdag, we hadden immers al een fotograaf voor de gehele dag… Totdat we op een zondagmiddag Sket & Anouk tegenkwamen bij Kasteel Wijenburg… Wat een enthousiasme en gezellige dag. Thuis gekomen waren we er al snel uit, wij wilden toch een trouwfilm! Maar dan wel alleen van OneLife Film! Gelukkig kon er nog een team geboekt worden op onze dag. En wat voor team, van de voorbereiding tot aan de dag zelf, niets is teveel. De rust en professioneliteit die ze toevoegen aan de dag is uniek. Oog voor detail, sfeer en beleving, alles samen, zo waardevol! En dan kom je ’s avonds vanaf het diner de dansruimte in en wordt op groot scherm de gehele dag vertoond. Dat komt binnen; de mooie momenten met familie en vrienden zo liefdevol vastgelegd in een aantal minuten, dat ontroerd iedereen. De volgende dag de aangepaste versie met ook nog avond-beelden erin, wat ontzettend mooi! Wij kijken nog zo vaak even naar ‘onze’ film en het gevoel van de gehele dag is dan meteen weer terug. Een grote glimlach met een kleine traan. Ook iedereen die erbij was (en ook daarbuiten) beleeft het intens. Met standaard de opmerking na afloop; ‘Ik wil de film nog een keer zien’. Een ieder kiest voor een geheel eigen invulling aan hun dag, maar van een ding zijn wij overtuigd: zonder OneLife Film is een trouwdag niet compleet! Niet twijfelen, maar gewoon doen. Een vastgelegde herinnering voor altijd! Bekijk de video
Patrick en Esther
Afgelopen vrijdag 18 sept. 2015. zijn wij in het huwelijk getreden. OneLife Film hebben wij met veel plezier op onze bruiloft verwelkomd. We zijn zo onder de indruk van hun gedrevenheid om ons het mooiste van het mooiste te hebben willen bezorgen. We zijn hen hier eeuwig dankbaar voor. Wat een geweldige, lieve, deskundige en open mensen Anouk, Sket en Mark van OneLife Film. Ze handelen zeer professioneel en Sket (die de filmbeelden maakt) weet op zo'n dag iedereen te raken en binnen te komen. Heel knap vinden we dat. Dit kregen we van meerdere gasten terug. De film is inmiddels talloze malen bekeken onder onze vrienden- en familiekring. Want zoiets moet je niet voor jezelf houden, dat moet je delen. Niemand laat het bij 1 keer kijken haha! (Heb de film zojuist voor de 4e x gezien!) Deze mensen onderscheiden zich écht van anderen in hun vakgebied. Zoek je iets bijzonders? Zoek je kwaliteit en klasse? Zoek je iemand die echt snapt waar het om draait op zo'n dag? Aarzel niet, zoek contact met OneLife Film en zij nemen je mee in een sprookje.
Fabienne en Michel
Wat een geweldig team, wat een super samenwerking, wat een waanzinnige film, wat een toppers! Dezelfde avond al een prachtige film van onze mooiste dag met alle emotie erin verwerkt. Tijdens de voorbereidingen was niets te veel en hebben ze ons fantastisch geholpen en begrepen. Ik zou ze zo weer boeken en raad iedereen aan dit ook te doen!!
Judith en Thijs
Het mooiste kado ”ever”! Op de trouwdag ´s morgens vroeg staat Sket, gewapend met camera, op de stoep – verrassing!! De hele dag heeft hij heerlijk om ons heen bewogen om deze, voor ons zo belangrijke dag, vast te leggen. Het hoogtepunt kwam aan het einde van de avond... op een groot scherm werd (de inmiddels gemonteerde) ”clip” vertoond! Op een heerlijk nummer, de mooiste momenten, ons ja-woord, onze lieve vrienden en familie; alles kwam in deze paar minuten voorbij... Onze belangrijkste dag van kop tot staart in een paar minuten samengevat in een fantastisch, romantisch, mooi en liefdevol document!! ALLES IS LIEFDE!!!
Bob en Nicolette
"Onze fotograaf kende Sket en zei tegen ons: Dit moet je echt doen! En dat is de allerbeste tip die we gekregen hebben. Sket kun je er de hele dag prima bij hebben. Je merkt eigenlijk helemaal niet dat je continu gefilmd wordt. De vertoning aan het einde van de dag met alle gasten erbij, was echt een geweldige happening. Bij het zien van die prachtige clip hielden we het geen van allen droog. Nog regelmatig draaien we onze clip, het is tenslotte geen slaapverwekkende video van 2,5 uur en dan pinken we weer een traantje weg. Natuurlijk mag elk bruidspaar helemaal zelf weten hoe ze hun huwelijksdag invullen, behalve op dit punt: Dit moet je echt doen!"